OVER PIETER SCHMIDT ______

Ervaring

Veel ervaring heb ik opgedaan in de 50/125cc klasse. Zelf ben ik 13 jaar actief geweest als coureur met hoogtepunt het in 2005 als Nederlands kampioen. Ook veel andere coureurs hebben gebruik gemaakt van onze kennis en dat heeft vele titels en overwinningen opgeleverd.

Amazing experience of Pieter

blog img

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het vervaardigen van speciale onderdelen en het tunen van de motor. Vooral op het gebied van motorische tuning is veel ervaring opgedaan. Cilinders, uitlaten en vele andere onderdelen worden in eigen huis ontwikkeld en getest. Hierdoor is er veel ervaring opgedaan waardoor wij voor vrijwel elk type motor een goede set up weten te vinden. Niet alleen in de wegrace maar ook in de cross en kart sport weten wij de weg.

Wat betekent het voor u als klant ?

U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van 2-takt en 4-taktmotoren.
Voordelig en zorgeloos motor rijden? Dat kan bij PSTuning !
U kunt bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt, vervangen van slijtagedelen, monteren van accesoires, reparatie, revisie of advies bij aankoop van een motorfiets.

Ook maken wij voor diverse oldtimers nieuwe onderdelen die bij het klassieke karakter van de motorfiets,racer of crosser passen. Dit kan bv nodig zijn waneer een onderdeel niet meer leverbaar is of niet meer aan de gewenste specificaties voldoet.