Handgemaakte Uitlaten ______

Pstuning is uw UITLAATspecialist. Door ons testwerk op gebied van uitlaten op maat kunnen wij zo goed als voor iedere motor, brommer of scooter een custom uitlaat maken in ieder gewenst metaal met de perfecte las. De Handgemaakte uitlaten zijn tevens lichter in gewicht en leveren vaak ook meer vermogen op door een betere expancie.

Enige uitleg, Bij een tweetaktmotor is tegendruk onontbeerlijk. De juiste maten van de expansiepijp zorgen voor een flinke vermogenstoename. Deze toename wordt veroorzaakt doordat, bij de juiste maten voor één bepaald toerental (de powerband), de drukgolf precies de juiste timing heeft om vers aangezogen mengsel dat gedeeltelijk al in de uitlaat is beland, terug te dringen de cilinder in. Dit veroorzaakt een groter verbrandings volume en volledigere verbranding

Foto GALLERIJ

Wat betekent het voor u als klant ?

Door de jaren heen hebben wij veel ervaring opgedaan met het vervaardigen van speciale uitlaten, onderdelen en het tunen van de motor. Vooral op het gebied van motorische tuning is veel ervaring opgedaan. Cilinders, uitlaten en vele andere onderdelen worden in eigen huis ontwikkeld en getest. Hierdoor is er veel ervaring opgedaan waardoor wij voor vrijwel elk type motor een goede set up weten te vinden. Niet alleen in de wegrace maar ook in de cross en kart sport weten wij de weg.

U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van 2-takt en 4-taktmotoren.
Voordelig en zorgeloos motor rijden? Dat kan bij PSTuning !
U kunt bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt, vervangen van slijtagedelen, monteren van accesoires, reparatie, revisie of advies bij aankoop van een motorfiets.

Ook maken wij voor diverse oldtimers nieuwe onderdelen die bij het klassieke karakter van de motorfiets,racer of crosser passen. Dit kan bv nodig zijn waneer een onderdeel niet meer leverbaar is of niet meer aan de gewenste specificaties voldoet.